Culinair Wereldreis Diner

Culinair Wereldreis Diner

De aula in de Middelbare school
18 januari 2024
17:00
20:00
Ontdek samen met ons de smaken van de wereld tijdens ons speciale “Culinair Wereldreis Diner”. Geniet van heerlijke gerechten en gezellige ontmoetingen.

Deel deze activiteit:

Geachte dames en heren van Stichting For The Better,

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor ons exclusieve “Culinair Wereldreis Diner”. Een avond van verfijnde smaken en samenzijn.

Deze culinaire reis belooft een uitstekende gelegenheid te zijn om te genieten van voortreffelijke gerechten, bereid met uiterste zorg en aandacht voor detail. Ongeacht uw culinaire voorkeuren, wij streven ernaar om u een smaakvolle ervaring te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet.

Naast het gastronomische genot, voorzien wij een sfeervolle ambiance waarin u de gelegenheid krijgt nieuwe connecties te smeden en verrijkende gesprekken te voeren. Deze avond is ontworpen om een gevoel van gemeenschap en welzijn te bevorderen.

Indien u het genoegen wilt delen om aanwezig te zijn bij deze bijzondere avond, verzoeken wij u vriendelijk om ons uw bevestiging te laten weten. Uw aanwezigheid draagt bij aan het succes van dit evenement.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en samen met u een onvergetelijke avond te beleven.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Stichting For The Better

Meer Activiteiten

27 januari 2024
11:00
Het Buurthuis

Uitnodiging voor Buurtkookworkshop: “Proef de Samenhorigheid!”

Ontdek buurtverbinding tijdens een speciale kookworkshop! Leer, proef en bouw samen een hechte gemeenschap. Meld je aan via For The Better!
30 januari 2024
09:00
Het Buurthuis

Babymassage en Moeder-Kind Yoga ochtend

Babymassage en Moeder-Kind Yoga ochtend: Versterk de band tussen moeders en baby's, ontspan samen en geniet van fysiek contact.
18 januari 2024
17:00
De aula in de Middelbare school

Culinair Wereldreis Diner

Ontdek samen met ons de smaken van de wereld tijdens ons speciale "Culinair Wereldreis Diner". Geniet van heerlijke gerechten en gezellige ontmoetingen.