Kleurrijke Verhalen

Kleurrijke Verhalen

Het Buurthuis
8 januari 2024
14:00
17:00
Zonnestralen-project organiseert ‘Kleurrijke Verhalen’, bevordert creativiteit en zelfvertrouwen bij kinderen met uitdagingen door verhalen en kunst.

Deel deze activiteit:

Beste ouders, verzorgers en kinderen,

Jullie worden van harte uitgenodigd voor onze “Kleurrijke Verhalen” activiteit, georganiseerd als onderdeel van het Zonnestralen-project. Tijdens deze creatieve workshop zullen kinderen hun verbeeldingskracht gebruiken om unieke verhalen te bedenken, die ze vervolgens tot leven brengen met kleurrijke tekeningen of schilderijen.

Kom en geniet van een inspirerende middag waarin we de creativiteit van de kinderen vieren. Er zal ruimte zijn voor het delen van verhalen en het bewonderen van de kleurrijke kunstwerken die ze hebben gemaakt. Positieve feedback en aanmoediging zullen centraal staan om een ondersteunende omgeving te creëren.

Laat ons weten of je aanwezig zult zijn, zodat we voldoende materialen kunnen voorbereiden. Samen kijken we ernaar uit om een dag vol verhalen, kleur en positieve energie te beleven!

Met vriendelijke groet, Het team van For The Better

Meer Activiteiten

27 januari 2024
11:00
Het Buurthuis

Uitnodiging voor Buurtkookworkshop: “Proef de Samenhorigheid!”

Ontdek buurtverbinding tijdens een speciale kookworkshop! Leer, proef en bouw samen een hechte gemeenschap. Meld je aan via For The Better!
30 januari 2024
09:00
Het Buurthuis

Babymassage en Moeder-Kind Yoga ochtend

Babymassage en Moeder-Kind Yoga ochtend: Versterk de band tussen moeders en baby's, ontspan samen en geniet van fysiek contact.
18 januari 2024
17:00
De aula in de Middelbare school

Culinair Wereldreis Diner

Ontdek samen met ons de smaken van de wereld tijdens ons speciale "Culinair Wereldreis Diner". Geniet van heerlijke gerechten en gezellige ontmoetingen.