Onze projecten

Lees meer over de projecten van Stichting For The Better

Samen Aan Tafel

“Samen Aan Tafel” bij Stichting For The Better heeft als hoofddoel het bevorderen van sociale interactie, gezondheid en welzijn onder ouderen door middel van regelmatige gezamenlijke maaltijden. Dit initiatief streeft ernaar een warme en ondersteunende gemeenschap te creëren waar ouderen niet alleen genieten van voedzame maaltijden, maar ook van elkaars gezelschap.
Samen Aan Tafel

Samen Groeien: Moeder-Kind Ochtenden bij Stichting For The Better

Het doel van het project is het creëren van een ondersteunende en stimulerende omgeving voor moeders en hun kinderen, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van de ouder-kindrelatie, het delen van ervaringen en het bieden van educatieve kansen.
Samen Groeien: Moeder-Kind Ochtenden bij Stichting For The Better

Zonnestralen

Zonnestralen is een inspirerend project dat is ontworpen om kinderen die te maken hebben met uitdagende omstandigheden een lichtpuntje te bieden. Het doel is om een positieve impact te creëren in het leven van deze kinderen door middel van leuke en stimulerende activiteiten. Het project richt zich op het bevorderen van welzijn, zelfvertrouwen en positieve ontwikkeling.
Zonnestralen

GirlsTech Academy

GirlsTech Academy van Stichting For The Better bevordert gendergelijkheid door meisjes te inspireren en betrekken bij technologie en wetenschap.
GirlsTech Academy

SportVrij: Empower Jongeren Door Gratis Sporten”

Stichting For The Better lanceert het ambitieuze project genaamd “SportVrij,” een initiatief dat als doel heeft jongeren de mogelijkheid te bieden om gratis te sporten en zo een gezonde en actieve levensstijl te bevorderen. Dit project is ontworpen met de overtuiging dat sport niet alleen fysieke gezondheid bevordert, maar ook sociale integratie, zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling stimuleert.
SportVrij: Empower Jongeren Door Gratis Sporten”

Samen Koken, Samen Verbinden: Een Kookwedstrijd in de Buurt

Buurtstichting kondigt een kookwedstrijd aan om buren te verbinden. Inschrijvingen open voor alle niveaus. Beoordeeld door experts, met diverse categorieën en prijzen. Bouw samen een sterke gemeenschap en geniet van culinaire diversiteit. Doe mee en ontdek de magie van samen koken! Houd de website en sociale media in de gaten voor inschrijvingsdetails.
Samen Koken, Samen Verbinden: Een Kookwedstrijd in de Buurt